Om Fjällstugvärdarna

Styrelse 2023

Fjällstugvärdarna är en intresseförening till Svenska Turistföreningen (STF) som kontinuerligt för en dialog med dem om aktuella ämnen. Varje år gör vi en enkätundersökning där medlemmarnas synpunkter kommer fram. Detta är utgångspunkten i kontakten med STF där vi gemensamt jobbar mot nya mål.
Vi är övertygade att detta gynnar STF, oss stugvärdar och i slutändan även alla våra gäster. Utöver detta arbetar föreningen med att verka för ökad kunskap om fjällvärldens natur och kultur.

I början av juni och december skickas papperstidningen Fjällvärden till dig som medlem. Med ett lösenord får du också utökad tillgång till vår hemsida. I båda dessa forum finns allt som kan intressera dig som stugvärd.

Den stora sammankomsten för föreningen är när vi träffas på vårt årsmöte – ett hundratal medlemmar träffas då! Platsen för årsmötet varierar från år till år, från norr till söder. Förutom själva årsmötet arrangeras där även intressanta workshops och föredrag. Ofta deltar även flera representanter från STF i gemenskapen. På kvällen hålls en avslappnad festmiddag som är uppskattad av många och dagen efter är det tradition att vi bjuds på en guidad vandring innan hemresan.

Föreningen fyller i år 38 år och vi har mycket erfarenheter som vi gärna delar med oss av till dig. I dagsläget närmar vi oss 400 medlemmar och vi hoppas att du vill vara en av oss.

Styrelse 2023

Malin Kotake

Malin Kotake

Ordförande
Leif Jönsson

Leif Jönsson

Kassör
Dirk Thomas

Dirk Thomas

Ledamot
Stefan Hessle

Stefan Hessle

Ledamot
Stephan Svenning

Stephan Svenning

Ledamot
Stig Wendsjö

Stig Wendsjö

Suppleant
Stefan Björnander

Stefan Björnander

Suppleant